п р и с ъ д а

№ ________

 

гр. ЛЕВСКИ, _17.05._ 2011 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

Левченски районен съд на _седемнадесети май_ през две хиляди и единадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

       ПРЕДСЕДАТЕЛ:СТОЙКА МАНОЛОВА

                            ЧЛЕНОВЕ:                                              

на секретаря _Р.П._ в присъствието на прокурор _Чавдар Мънев_ разгледа докладваното от съдия Манолова н.о.х.д. №_114_ по описа на съда за _2011г._ и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия Б.Б., ***, ЕГН ********** за ВИНОВЕН в това, че като осъден от Районен съд гр.Левски с влязло в сила решение №169/07.12.2007г. по описа на РС-Левски, да заплаща издръжка в размер на 70.00 лв. месечно за свой низходящ – детето си М.М. с ЕГН **********, съзнателно не изпълнил задължението си в размер на повече от две месечни вноски – 8 месечни вноски за периода месец юли 2010г. до месец февруари 2011г., общо в размер на 560 лв. като деецът е изпълнил задължението си, поради което и на основание чл.183, ал.1, във вр. с чл.78а от НК, във вр. с чл.305, ал.5 от НПК го ОСВОБОЖДАВА ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.

На основание чл.78а от НК налага на подсъдимия Б.Б. административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

                                                                        ПРЕДСЕДАТЕЛ: