П Р И С Ъ Д А

№ _____

гр. ЛЕВСКИ,   12.12.  2017 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

Районен съд – Левски, на дванадесети декември две хиляди и седемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

       ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                    Съдебни заседатели:

 

при секретаря Ваня Димитрова, в присъствието на прокурора Мая Тончева, като разгледа докладваното от съдия Манолова н.о.х.д. № 230 по описа за 2017 год., и на основание данните по делото и закона

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия А.С.П., роден на *** ***, български гражданин, неженен, осъждан, ЕГН **********

за ВИНОВЕН в това,

че на 31.08.2016г., в гр.Левски, в офис на „Теленор България” ЕАД, находящ се на ул.”Александър Стамболийски” №32, противозаконно си служил с официален документ – лична карта №***, издадена от ОД на МВР – Плевен, на дата ***. на друго лице – И.Б.Е., ЕГН ********** с цел да заблуди длъжностното лице - К.П.Г., ЕГН ********** *** – управител на магазин „Теленор България+ ЕАД гр.Левски, като извършеното не представлява по – тежко престъпление, поради което и на основание чл.318, във вр. с чл.54 от НК го ОСЪЖДА на наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на ТРИСТА ЛЕВА.

На основание чл.189, ал.3 от НПК ОСЪЖДА подсъдимия А.С.П. със снета по-делото самоличност да заплати направените деловодни разноски на досъдебното производство в размер на 100.90 лв. и в съдебното производство в размер на 100.90 лв.

          ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

         

 

                                      ПРЕДСЕДАТЕЛ: