РЕШЕНИЕ

гр. ЛЕВСКИ, _23.02._ 2017 г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски в публичното съдебно заседание на _десети февруари_ 2017 г. в състав:

                                            Председател: _НАТАША ПАНЧЕВА_

                                         Съдебни заседатели:

                                                             Членове:

 

при участието на секретаря _И.П._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Панчева гр. дело № ­­_634_ по описа  за _2016_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

         ****************************************************

Водим  от горното, съдът:

 

Р   Е   Ш   И:

 

         ПРИЗНАВА за установено по отношение на Община-*, кметството *, че лицето Х.Ц.С. б.ж. на ***, роден на *** година е починало на 12.09.1944 година (дванадесети септември хиляда деветстотин четиридесет и четвърта година) в 02.00часа (нула два часа  и нула минути) в полето край ***, като причината за смъртта е разстрел.

ЗАДЪЛЖАВА на основание чл.59 от ЗГР, ОБЩИНА-*, кметството *  да състави акт за смърт на лицето Х.Ц.С. б.ж. на *** роден на *** година починало на 12.09.1944 година (дванадесети септември хиляда деветстотин четиридесет и четвърта година) в 02.00 часа (нула два часа и нула минути) в полето край ***, като причина за смъртта е разстрел, като извърши и отбелязване в съответните регистри за гражданско състояние.

Решението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – гр. Плевен  в двуседмичен срок, който тече от връчването му на страните.

Препис от решението, след влизането му в сила, да се изпрати на Община-*, кметството *, за сведение и изпълнение.

 

 

                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: