П Р И С Ъ Д А №

 

гр. ЛЕВСКИ, _16.02.  2017 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _шестнадесети февруари  през две хиляди и седемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

                    ЧЛЕНОВЕ:

                                               

при секретаря _И.П., в присъствието на прокурора _Мая Тончева, като разгледа докладваното от съдия Панчева н.о.х.д. №_50_ по описа на съда за _2017 г., и на основание данните по делото и закона

П Р И С Ъ Д И:

ПРИЗНАВА подсъдимия Т.Х.И., роден на *** ***, българин,  български  гражданин,  с адрес ***, Ученик-***, ***, безработен, осъждан, ЕГН ********** за ВИНОВЕН в това, че на 22.01.2017 година около 14.30 часа в село Градище, общ.Левски, обл.Плевен, по ул.”Генчо Хинчев” управлявал МПС – лек автомобил „Фолксваген *”, с peг. № *, без съответно свидетелство за управление на МПС, в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на МПС, без съответно свидетелство за това с НП № 16-0293-000001/13.01.2016г. на Началник РУ-Левски при ОД на МВР-Плевен, влязло в законна сила на 09.06.2016г., поради което и на основание чл.343в, ал.2, във вр. с ал.1, във вр. с чл. 55, ал.1 от НК го ОСЪЖДА на ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА, като не налага кумулативно предвиденото наказание „ГЛОБА”.

ОТЛАГА на основание чл.66, ал.1 от НК изпълнението на така наложеното наказание ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА с ТРИ ГОДИШЕН ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК.

ВЪЗЛАГА на основание чл.67, ал.1 от НК възпитателните мерки по отношение на подсъдимия Т.Х.И., със снета по делото самоличност, в изпитателния срок да се изпълняват от районния инспектор по местоживеене ***.

ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 7 – дневен срок от днес.

 

                                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ: