Р Е Ш Е Н И Е

 

гр. ЛЕВСКИ,   11.07. 2017 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

        

 

Левченски районен съд в съдебно заседание на _единадесети юли_ две хиляди и седемнадесета година в състав:

 

                                                      ПРЕДСЕДАТЕЛ:СТОЙКА МАНОЛОВА

                                                   Съдебни заседатели:

 

при секретаря _Ваня  Димитрова и в присъствието на прокурора __, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_264_ по описа за _2017_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Р Е Ш И:

 

         ПРИЗНАВА Т.П.Б., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес ***, български гражданин, с начално образование, неженен, безработен, неосъждан, ЕГН **********

за ВИНОВЕН в това, че на 10.07.2017г., в 22.45 часа е нарушил обществения ред, изразяващо се в непристойна проява, оскърбително отношение и държание към органите на властта, което поради своята по – ниска степен на обществена опасност, деянието не представлява престъпление по чл. 325 от НК, поради което и на основание чл.1, ал.2, във вр. с ал.1, т.2 от УБДХ му НАЛАГА административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на СТО ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПОС в срок до 24 часа от постановяването му на касационните основания, предвидени в НПК.

В случай на обжалване НАСРОЧВА делото пред ПОС на 14.07.2017 г. от 14.00 ч., за когато нарушителят уведомен. Да се уведоми РП-Левски.

                  

 

                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: