П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _19.06._ 2017 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _деветнадесети юни  две хиляди и седемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: С.П.

                                                           Я.Б.

 

при секретаря Я. Димитрова, в присъствието на прокурора Чавдар Мънев, разгледа докладваното от съдия Атанасова наказателно _н.о.х.д.__145_ по описа за  2017 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия С.Д.Н., роден на *** ***, *****, с българско гражданство, със завършен трети клас на обучение – грамотен, неженен, осъждан, понастоящем в Затвора гр.Б.,  ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че:

На 02.12.2016 г. в Затвора гр.Б., 3 обект – „Кравеферма” в условията на опасен рецидив, чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот – прозорец, отнел от шкаф чужди движими вещи на обща стойност 30,90лева, както следва:

- 3 броя кутии с цигари „Карелия синя” на обща стойност 14,10 лева (ед.цена – 4,70 лв.) и

- 3 броя кутии с цигари „Давидов черен” на обща стойност 16,80 лева (ед.цена – 5,60 лв.)

от владението на собственика П.И.Г., без негово съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои, поради което и НА ОСНОВАНИЕ чл.196, ал.1, т.2, във връзка с чл.195, ал.1, т.3, във връзка с чл.194, ал.1, във връзка с чл.29, ал.1, б.„а” и б.„б”, във връзка с чл.55, ал.1, т.1 от НК го ОСЪЖДА на ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА при първоначален СТРОГ режим на изтърпяване на наказанието в затвор.

ОСЪЖДА С.Д.Н., със сочена по-горе самоличност, да заплати направените деловодни разноски общо в размер на 50 лв., от които по сметка на ОДМВР-Плевен – 30лв., а по сметка на РС-Левски – 20 лв.

        ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 15-дневен срок от днес.

       

 

                                          ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

                                          СЪД.ЗАСЕДАТЕЛИ: 1.

 

 

                                                                              2.