РЕШЕНИЕ

№ ________

гр. ЛЕВСКИ, _28.11.  2017 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски, на _двадесет и осми ноември през две хиляди и седемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

                    ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                              ЧЛЕНОВЕ:                   

         

при секретаря _Ваня Димитрова, в присъствието на прокурора _Мая Тончева, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_477_ по описа на съда за _2017 год._, и на основание данните по делото и закона

Р Е Ш И:

 

ПРИЗНАВА обвиняемия И.П.И., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес ***, български гражданин, със средно образование, женен, пенсионер по болест, неосъждан, ЕГН **********

за ВИНОВЕН

в това, че на 12.04.2017г., около 15.00 часа, в с.Градище, обл.Плевен, по ул.”Тараклъка”, управлявал МПС - мотопед с номер на рама ***, с поставени рег. табели ***, без същото да е регистрирано по надлежния ред, регламентиран в чл.140 от ЗДвП – престъпление по чл.345, ал.2 от НК.

ОСВОБОЖДАВА на основание чл.78а от НК обвиняемия И.П.И. от НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за извършеното от него престъпление по чл.345, ал.2 от НК, като му налага административно наказание ГЛОБА в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

 

                                                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: