ОПРЕДЕЛЕНИЕ 

 

         Районен съд гр. Левски в закрито заседание на  _трети октомври _ две хиляди и седемнадесета година в състав:

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

 

разгледа докладваното гр.д. №_202_ по описа за _2017_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

В районен съд гр. Левски е постъпила искова молба от  Б.Н.Г. от с. Овча могила против Г.Г. ***.

Видно от върнатото в цялост съобщение е, че Г.Г. А. не е открит на посочения адрес. Съобщението за Асенов е връчено при условията на чл. 47 ал.1 от ГПК – чрез залепване на уведомление.

По делото е изпратено искане до ПлАК за определяне на адвокат, който да бъде назначен за представител на ответника на разноски на ищеца съгласно разпоредбата на чл. 47 ал. 6 от ГПК. От ПлАК е определена за назначаване адв. Р и е определено възнаграждение за същата в размер на  564 лв.

Изпратено е съобщение до ищцата да внесе определения депозит, с оглед продължаване на процедурата по делото, като е постъпила молба, депозирана в РС – Левски на 20.06.2017 г. с искане да й бъде удължен срокът с един месец, за да може да заплати депозита. До 21.07.2017г. не е заплатено възнаграждението за адвоката, който е определен за представител на ответника.

Производството по делото е оставено без движение, като е указано на ищеца в едноседмичен срок от съобщението да посочи адрес за призоваване на ответника или да внесе определения от ПлАК депозит от 564 лв., с оглед продължаване на процедурата по чл. 47 ал. 6 от ГПК, както и че при неизпълнение на дадените указания производството по делото ще бъде прекратено.

         На 04.09.2017 г. молителят е уведомен, като в дадения му едноседмичен срок същият не е предприел действия, насочени към изпълнение на указанията, поради което производството по делото следва да бъде прекратено.

         На основание изложеното, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

         ПРЕКРАТЯВА на основание чл. 129, ал.3 от ГПК производството по гр.д. 202/2017 по описа на РС - Левски.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПОС с частна жалба в едноседмичен срок от връчването му.

 

 

                                                         СЪДИЯ: