Р   Е   Ш   Е   Н   И   Е

гр.Левски,12. 04.2018 г.

                                

В   ИМЕТО  НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД гр.  ЛЕВСКИ І-ви  състав в закрито заседание на  дванадесети   оприл     през две хиляди  и осемнадесета  година в състав:

                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: Наташа Панчева

При секретаря ………, като разгледа докладваното от съдия  Наташа Панчева  гражданско дело №664по описа за 2017г. и на основание данните по делото и закона,за да се произнесе взе предвид следното:

         

         

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Р   Е   Ш   И :

 

ДОПЪЛВА решение № 38/27.03.2018 г. по гр. дело № 664/2017 г. по описа на ЛРС за 2017 година  , както следва :

           ОСЪЖДА бащата С.С.Б. сЕГН- **********да заплаща месечна издръжка на малолетното си дете А.С.Б. с ЕГН-********** в размер на 150 (сто и петдесет )лева, ведно  със  законната лихва за забава   върху всяка просрочена вноска,считано  от датата на подаване на исковата молба – 25.09. 2017 г  до настъпване  на основание за изменение или прекратяване на издръжката, платима чрез неговата майка  и законен представител Ю.И.Ю. с ЕГН- **********.

            Решението е неразделна част от решение № 38/27.03.2018 година постановено по гр. дело № 664/2017 г. по описа на ЛРС за 2017 година. по гр. дело № 664/2017 г. по описа на ЛРС за 2017 година по гр. дело № 664/2017 г. по описа на ЛРС за 2017 година

Решението може да бъде  обжалвано с въззивна жалба пред Окръжен съд Плевен , в двуседмичен срок от връчването му на страните.

 

 

                            

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ :