ПРОТОКОЛ

                                                            

гр. ЛЕВСКИ,   23.04._ 2018 г.

Районен съд гр.Левски в публично съдебно заседание на _двадесет и трети април_ 2018 г. в състав:

 

   Председател: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

        Съдебни заседатели:

 

при участието на секретаря _Янка Димитрова_ и прокурора ­­_   сложи за разглеждане _гр._ дело № ­­ 98  по описа  за _2018_ год., докладвано от съдия _Атанасова_

На именното повикване в _11.10_ часа се явиха:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

С П О Г О Д И Л И   С Е :

 

 

ИЩЦА:                                                                                                                              ОТВЕТНИК:

(адв.А. – по пълномощно)                                                                                                (лично)

 

 

Съдът намира, че така постигнатата между страните спогодба не противоречи на закона и морала, и като такава следва да бъде одобрена.

        След одобряване на спогодбата, производството по делото следва да бъде прекратено, поради постигната спогодба.

        На основание изложеното, съдът

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

ОДОБРЯВА постигнатата спогодба между Н.М.Г., ЕГН **********,***, представлявана от пълномощника си адвокат А.А. от Плевенска АК и М.И.М., ЕГН **********, с адрес: ***, по силата на която:

УПРАЖНЯВАНЕТО на родителските права по отношение на непълнолетното дете М.М.И., ЕГН **********, се предоставят на майката Н.М.Г., ЕГН **********.

МЕСТОЖИВЕЕНЕТО на детето се определя на адреса на майката Н.М.Г.,***.

БАЩАТА М.И.М., ЕГН **********,***, ще заплаща ежемесечна издръжка на детето М.М.И., ЕГН **********, със съгласието на неговата майка и законен представител Н.М.Г., ЕГН **********, в размер по 160 (сто и шестдесет) лева, считано от 01.01.2018 г. до настъпване на причини за изменение или прекратяване на издръжката, ведно със законната лихва за забава върху всяка просрочена вноска.

НА БАЩАТА М.И.М., ЕГН **********, от ********, се определя режим на лични контакти с детето М.М.И., ЕГН **********, както следва:

БАЩАТА има право да взема детето при себе си всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 9 часа в събота до 18 часа в неделя, както и по един месец през лятото, който месец не съвпада с платения годишен отпуск на майката.

        РАЗНОСКИТЕ остават за страните така, както са направени.

ОСЪЖДА М.И.М., ЕГН **********, да заплати държавна такса върху размера на издръжката, а именно д.т. в размер на 115,20 лв.

        ПРЕКРАТЯВА производството по делото, поради постигната между страните спогодба.

 

          Протоколът е написан в с.з., което приключи в 11.50 часа.

 

 

        СЕКРЕТАР:                     РАЙОНЕН СЪДИЯ: