ПРОТОКОЛ

                                                                   

гр. ЛЕВСКИ,   08.01. 2018 г.

Районен съд гр.Левски в публично съдебно заседание на _осми януари_ 2018 г. в състав:

 

       Председател: СТОЙКА МАНОЛОВА

            Съдебни заседатели:

 

при участието на секретаря _Ваня Димитрова_ и прокурора ­­_ сложи за разглеждане _гр._ дело № ­ 846  по описа  за _2017_ год., докладвано от съдия _Манолова

На именното повикване в _11.00_ часа се явиха:

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

С П О Г О Д И Л И   С Е:

 

 

ИЩЕЦ: К.В.Й.:

 

 

ОТВЕТНИЦАТА: А.К.С.:

 

 

         Съдът намира, че така постигнатата между страните спогодба не противоречи на закона и морала, и като такава следва да бъде одобрена.

         На основание изложеното, съдът

ОПРЕДЕЛИ:

 

         ОДОБРЯВА на основание чл.127, ал.1 от СК постигнатата спогодба между К.В.Й., ЕГН **********,***, и А.К.С., ЕГН **********,***1,  по силата на която:

         МЕСТОЖИВЕЕНЕТО на непълнолетното дете К. К. В., ЕГН **********, с постоянен адрес ***, да бъде на адреса на местоживеенето на бащата К.В.Й., ЕГН ********** на неговия постоянен адрес,***, като при промяна местоживеенето на бащата новото му местоживеене да бъде новият адрес на местоживеенето на това дете.

         Упражняването на родителските права по отношение на детето К. К. В., ЕГН **********, с постоянен адрес *** да бъде възложено на бащата К.В.Й., ЕГН ********** ***.

         Личните отношения на майката А.К.С., ЕГН **********,***1, с непълнолетното дете К. К. В., ЕГН ********** да бъде всяка първа и трета седмица на месеца за времето от 09.00 ч. на ден събота до 18.00 ч. на ден неделя с право на преспиване на детето при майката, 20 дни през лятото по време на отпуск на майката, който не съвпада с платения годишен отпуск на бащата, три дни от Коледните празници, един ден от новогодишните празници, както и при други случаи при поискване от майката след съгласуване с бащата.

         Издръжка на непълнолетното дете: Майката А.К.С., ЕГН **********,***1, да заплаща на непълнолетното дете К. К. В., ЕГН ********** със съгласието на неговия баща К.В.Й., ЕГН **********,***, ежемесечна издръжка в размер на 130 (сто и тридесет) лв., платима до 30-то число на съответния месец, до настъпване на законово установени причини за нейното изменение или прекратяване, ведно със законната лихва за забава до окончателното изплащане на дължимите парични суми.

         Сумите за издръжка да бъдат превеждани по банков път, по банкова сметка *** К.В.Й. в „УниКредит Булбанк” IBAN: *** връзка с производството по гр.д. №846/2017г. на РС – Левски, включващи и възнаграждение за един адвокат да останат за сметка на всяка от страните, както са ги направили.

ОСЪЖДА А.К.С., ЕГН **********,***1,  да заплати държавна такса върху размера на издръжката, а именно д.т. в размер на 93.60 лв.

         ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д. №846/2017г. по описа на РС - Левски, поради постигната между страните спогодба.

 

            Протоколът е написан в с.з., което приключи в 11.55 часа.

 

 

         СЕКРЕТАР:                           РАЙОНЕН СЪДИЯ: