РЕШЕНИЕ

№ ________

гр. ЛЕВСКИ, _12.06.  2018 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски, на _дванадесети юни през две хиляди и осемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                              ЧЛЕНОВЕ:                                       

при секретаря _Ваня Димитрова, в присъствието на прокурора _, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_146_ по описа на съда за _2018 год._, и на основание данните по делото и закона

 

Р Е Ш И:

 

ПРИЗНАВА обвиняемия А.А.М., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес:***, български гражданин, със средно образование, женен, безработен, неосъждан, ЕГН **********,

за ВИНОВЕН

в това, че на 29.07.2017г., около 19.00 часа, в гр.Левски, обл.Плевен, по ул.Елин Пелин, на кръстовище с ул.”Александър Стамболийски”, управлявал МПС – мотопед „***” без поставена регистрационна табела,  с номер на рама ***, което не е регистрирано по надлежния ред, съгласно Наредба №І-45 от 24.03.2000г. за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране на МПС и ремаркета теглени от тях –престъпление по чл.345, ал.2, във вр. с ал.1 от НК.

ОСВОБОЖДАВА на основание чл.78а от НК обвиняемия А.А.М. от НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за извършеното от него престъпление по чл.345, ал.2, вр. ал.1 от НК, като му налага административно наказание ГЛОБА в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

 

                                                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: