Р Е Ш Е Н И Е

 

гр. ЛЕВСКИ,   16.03. 2018 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

        

 

Районен съд – Левски, в съдебно заседание на _шестнадесети март две хиляди и осемнадесета година, в състав:

 

                                                      ПРЕДСЕДАТЕЛ:СТОЙКА МАНОЛОВА

                                                   Съдебни заседатели:

 

при секретаря _Ваня  Димитрова и в присъствието на прокурора __, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_81_ по описа за _2018_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Р Е Ш И:

 

         ПРИЗНАВА А.С.В., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес ***, български гражданин, със завършен трети клас, неженен, работи, неосъждан, ЕГН **********

         и

         Н.А.И., родена на ***г***, с постоянен и настоящ адрес ***, българска гражданка, с основно образование, омъжена, работи, неосъждана, ЕГН **************

за ВИНОВИ в това, че на 16.03.2018г., в гр.Левски, обл.Плевен, на ул.”***” пред дом №*** са нарушили обществения ред, изразяващо се в оскърбително отношение към Н. П. А.и А.П. Ю., двамата от с.***, което деяние поради своята по – ниска степен на обществена опасност, не представлява престъпление по чл. 325 от НК, поради което и на основание чл.1, ал.2, във вр. с ал.1, т.2 от УБДХ:

НАЛАГА на А.С.В., ЕГН ********** административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на СТО И ПЕТДЕСЕТ ЛЕВА.

НАЛАГА на Н.А.И., ЕГН ********** административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на СТО И ПЕТДЕСЕТ ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПОС в срок до 24 часа от постановяването му на касационните основания, предвидени в НПК.

В случай на обжалване НАСРОЧВА делото пред ПОС на 19.03.2018 г. от 14.00 ч., за когато нарушителите уведомени. Да се уведоми РП-Левски.

                  

 

                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: