П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _20.11._ 2017 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _двадесети ноември _ две хиляди и седемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: А.И.

                                                           М.Н.

 

при секретаря Янка Димитрова, в присъствието на прокурора Мая Тончева, разгледа докладваното от съдия Атанасова наказателно _н.о.х.д.__451_ по описа за  2017 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия И.И.П.,  роден на *** ***, с постоянен адрес:***, понастоящем в Затвора гр.Белене, циганин, с българско гражданство, със завършен втори клас на обучение – неграмотен, неженен, осъждан,  ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 02.05.2017 г., в Затвора гр.Белене, от 3 килия (№ 206) на7 група, І-ви обект, в условията на опасен рецидив, отнел чужда движима вещ: 1 брой мъжки часовник марка „Charles Delon” на стойност 45,00 лв., от владението на собственика М.Т.Н., без негово съгласие, с намерение противозаконно да го присвои, поради което и НА ОСНОВАНИЕ чл.196, ал.1, т.1, във връзка с чл.194, ал.1, във връзка с чл.29, ал.1, б.„а” и б.„б” от НК и чл.55, ал.1, т.1 от НК го осъжда на ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА при първоначален СТРОГ режим на изтърпяване на наказанието.

Вещественото доказателство: 1 брой мъжки часовник марка „Charles Delon” с черна каишка, скъсана в единия й край, пукнато стъкло в горен ляв край на същото – да се върне на собственика М.Т.Н..

ОСЪЖДА И.И.П., със сочена по-горе самоличност, да заплати направените деловодни разноски общо в размер на 124,60 лв., от които 71,70 лв. – по сметка на РС гр.Левски, а 52,90 лв. – по сметка на ОД на МВР гр.Плевен.  

        ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 15-дневен срок от днес.

       

 

                                          ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

                                          СЪД.ЗАСЕДАТЕЛИ: 1.

                        

                                                                                                                                                                                     2.