РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _18.02. 2019 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд – Левски, в публичното съдебно заседание на _осемнадесети януари_ 2019 г. в състав:

 

                                         Председател: СТОЙКА МАНОЛОВА_

               

при участието на секретаря _Ваня Димитрова_ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Манолова гр. дело № ­_650_ по описа  за _2018_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Предявен e иск с правно основание чл.59 ал.9 във вр. с чл. 127 ал.2 от СК.

…………………………………………………………………………………

        Воден от горното, съдът

 

Р Е Ш И :

 

ДОПУСКА промяна в режима на лични контакти и определя нов режим на лични отношения на бащата В.Н.Ч., ЕГН**********,***, с детето С. В. Ч., ЕГН **********, както следва: бащата ще има право да взема дъщеря си при себе си всяка първа и трета събота и неделя от месеца с преспиване от 18:00 часа в петък до 20:00 часа в неделя.

Бащата В.Н.Ч., ЕГН **********, ще има право да взема детето при себе си за 20 (двадесет) дни през лятото и за 10 (десет) дни  през зимата, които не съвпадат с платения годишен отпуск на майката.

Бащата В.Н.Ч. ще има право да взема детето при себе си всяка Коледа за три дни (23.12.,24.12. и 25.12.), считано от 10:00 часа на първия ден до 20:00 часа на последния, в годините, които завършват на четно число и за три дни за Новогодишните  празници (31.12.01.01. и 02.01.), считано от 10:00 часа на първия ден до 20:00 часа на последния, в годините, които завършват на нечетно число.

Детето С.В.Ч. да бъде при баща си В.Н.Ч. през Великденските празници през годините, завършващи на четно число.

При осъществяване на режима на лични отношения бащата В.Н.Ч. ще взима детето от жилището на адреса му по местоживеене *** и ще го връща обратно в дома на майка му съгласно уговореното.     

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПЛЕВЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД в двуседмичен срок от връчването му на страните.

 

 

 

 

                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: