П Р И С Ъ Д А

№ _____

гр. ЛЕВСКИ,   19.02.  2019 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд - Левски, на  деветнадесети февруари, две хиляди и деветнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

       ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                    Съдебни заседатели:

 

при секретаря Ваня Димитрова, в присъствието на прокурора  Чавдар Мънев, като разгледа докладваното от съдия Манолова н.о.х.д. №  408  по описа за  2018г., и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия П.И.Ф., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес:***, българин, български гражданин, със средно специално образование, разведен, безработен, неосъждан, ЕГН **********,

          за ВИНОВЕН в това,

че на 03.10.2018г., в с.М., обл.П., не е изпълнил заповед за незабавна защита №3 от 01.10.2018г. на РС – Левски, издадена по гражданско дело №***. по описа на РС – Л., поради което и на основание чл.296, ал.1, във вр. с чл. 78а  от НК, във вр. с чл.305, ал.5 от НПК го ОСВОБОЖДАВА ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.

На основание чл.78а от НК налага на подсъдимия П.И.Ф. административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

На основание чл.189, ал.3 от НПК ОСЪЖДА подсъдимия П.И.Ф. със снета по делото самоличност  да заплати направените деловодни разноски по досъдебното производство в размер на 175.95 лв.

          ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

         

                                        ПРЕДСЕДАТЕЛ: