Р Е Ш Е Н И Е

гр. ЛЕВСКИ,   04.02. 2020 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

         

 

Районен съд – Левски, в съдебно заседание на _четвърти февруари две хиляди и двадесета година, в състав:

 

                                                       ПРЕДСЕДАТЕЛ:СТОЙКА МАНОЛОВА

                                                   Съдебни заседатели:

 

при секретаря _Ваня  Димитрова и в присъствието на прокурора __, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_31_ по описа за _2020_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

Р Е Ш И:

 

          ПРИЗНАВА Т.Х.Ч., роден на *** ***, с постоянен и настоящ адрес ***, български гражданин, със средно образование, женен, работи в Заложна къща гр.Левски, неосъждан, ЕГН **********

за ВИНОВЕН в това, че на 03.02.2020г., в 14.15ч. е нарушил обществения ред, като извършил непристойна проява, изразяваща се в оскърбително отношение към служители на ВиК – Левски – С. М. М., Д. П. А. и П. Б. С., което деяние поради своята по – ниска степен на обществена опасност, не представлява престъпление по чл. 325 от НК, поради което и на основание чл.1, ал.2, във вр. с ал.1, т.2 от УБДХ:

НАЛАГА на Т.Х.Ч., ЕГН ********** административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на СТО ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПлОС в срок до 24 часа от постановяването му – 04.02.2020г., 12.15ч. на касационните основания, предвидени в НПК.

В случай на обжалване НАСРОЧВА делото пред ПлОС на 07.02.2020 г. от 14.00 ч., за когато нарушителят уведомен. Да се уведоми Районна прокуратура.

 

                                                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: