ПРОТОКОЛ

 

гр. ЛЕВСКИ,   22.10._ 2012 г.

Левченски районен съд в публично съдебно заседание на _двадесет и втори октомври_ 2012 г. в състав:

 

   Председател: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

        Съдебни заседатели:

 

при участието на секретаря _Я.Д._ и прокурора ­­_ сложи за разглеждане _гр._ дело № ­­_25  по описа  за _2003_ год., докладвано от съдия _Атанасова_

На именното повикване в _10.45_ часа се явиха:

ИЩЕЦЪТ – нередовно призован – не се явява и не се представлява. Призовката е върната в цялост и в РС-Левски е получено писмо от кметство с.Обнова, че лицето е починало.

По разпореждане на съдията-докладчик, предвид настъпилата смърт на ищеца, е извършена справка в Национална база данни „Население”, видно от която е, че лицето не е оставило живи наследници.

ЗА ОТВЕТНИКА – нередовно призован – не се явява представител. Призовката е върната в цялост и в придружително писмо от кметство с.Обнова е уведомен РС-Левски, че представляващият едноличния търговец Б.П. е починал.

 

ПО ДАВАНЕ ХОД НА ДЕЛОТО:

        

         Съдът намира, че не следва да бъде даден ход на делото и производството по същото следва да бъде прекратено, предвид обстоятелството, че ищецът е починал и не е оставил свои законни наследници, които да встъпят в неговите права в настоящото производство.

         На основание изложеното, съдът

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

         ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д. № 25/2003 г. по описа на РС-Левски, поради настъпила смърт на ищеца и липсата на негови законни наследници, които да бъдат конституирани в процеса в качеството им на ищци.

         ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване производството по делото подлежи на обжалване пред Плевенски ОС с частна жалба в едноседмичен срок от днес.

 

         Протоколът е написан в с.з., което приключи в 10.50 часа.

 

 

         СЕКРЕТАР:                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: