О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр.Левски,16.10.2012г.

                                       В ИМЕТО НА НАРОДА

ЛЕВЧЕНСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, І-ви гр.състав в закрито заседание на    шестнадесети октомври две хиляди и дванадесета година в състав:

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША  ПАНЧЕВА 

като разгледа докладваното от съдия  Панчева   гр.дело № 511  по описа за 2011г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

              Производството по делото е образувано по  молба на   З.И. ***  с ЕГН-********** с посочено основание чл. 542 от ГПК.

  Съдът с Определение №976 /1.10.2012 година  е възобновил   производството по гр.д № 511/2011 г по описа на РС Левски за 2011 г. и конституирал  като страни в производството : ЗАИНТЕРЕСОВАНА СТРАНА Община  гр. Левски , представлява от Кмета на Общината ;ЗАИНТЕРЕСОВАНА СТРАНА Дирекция “ Социално подпомагане “ Левски  ;КОНТРОЛИРАЩА СТРАНА : Районна прокуратура – Левски и оставил без движение производството по делото, като е  дал на молителя  по делото едноседмичен срок от съобщението до него,връчено му по реда посочен в ГПК, да уточни и конкретизира петитума на исковата си молба, като посочи:кога е настъпил фактът на раждането на детето С., от кого е родено детето С.,  в кое населено място е станало това ,на коя дата ,година   и час е настъпил този факт,чието установяване се иска по съдебен ред  и  разяснил  на страната неблагоприятните последици по чл. 129 ал. 3 от ГПК при неотстраняване  на недостатъците по движението исковата молба с приложенията ще се върне на ищеца по делото.

ГПК. Съдът ьгпк

       Видно от приложеното по делото съобщение до молителя  на л.47 от делото   е , че последния  е уведомен от съда  на 08.10. 2012 г. година.  Не са изпълнени указанията на съда, нередовностите по молбата не са отстранени. Ето защо съдът намира , че следва да се прекрати производството по делото .

         Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

         ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д.№511  /2011г. по описа на ЛРС, образувано по искова молба с вх.№ 2346 / 30.06.2011  година , подадена от З.И. *** поради неотстраняване на нередовностите  по движението на исковата молба.

          Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред Плевенски Окръжен Съд  в едноседмичен срок, считано от връчване  молителката   на препис от определението.

                           РАЙОНЕН СЪДИЯ: