ОПРЕДЕЛЕНИЕ  

 

          Левчански районен съд в закрито заседание на  _първи октомври_ две хиляди и дванадесета година в състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

разгледа докладваното ч. гр. д. №_491_ по описа за _2012_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

В районен съд гр. Левски е постъпила молба от процесуалния представител на молителите, с която  заявява, че оттегля молбата и моли производството по делото да бъде прекратено.

Предвид направеното искане и предвид обстоятелството, че постановеното определение  с № 905/18.09.2012 г. не е от вида определения, с които се решава спорът по същество, със същото не се слага край на делото и то не е влязло в законна сила,  следва на основание чл. 253 от ГПК да бъде отменено определение № 905/18.09.2012 г. и да бъде прекратено производството по делото, поради оттегляне на молбата.

На основание изложеното, съдът

ОПРЕДЕЛИ:

ОТМЕНЯ определение № 905/18.09.2012 г., с което производството по делото е прекратено пред РС Левски и е постановено изпращането на делото по подсъдност на РС Несебър.

ПРЕКРАТЯВА производството по делото, поради оттегляне на молбата.

          ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване на производството по делото, подлежи на обжалване пред ПЛЕВЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД с частна жалба в едноседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

 

                                           РАЙОНЕН СЪДИЯ: