О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр.Левски,12.12.2012г.

 

                                       В ИМЕТО НА НАРОДА

 

ЛЕВЧЕНСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, І-ви гр.състав в закрито заседание на дванадесети декември     две хиляди и дванадесета година в състав:

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША  ПАНЧЕВА

 

като разгледа докладваното от съдия  Панчева   гр.дело № 680  по описа за 2012г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

              Производството по делото е образувано по  молба на   E.K. ***   с ЕГН-********** с посочено основание чл. 345от КТ.

  Съдът с Определение №1170 от 13.11.2012 г. е  оставил без движение производството по делото и е  дал на ищецът по делото едноседмичен срок от съобщението до него,връчено му по реда посочен в ГПК, да отстрани противоречията в обстоятелствената част и петитума на исковата си молба  и уточни  претенцията си по основание  и  петитум и разяснил  на страната неблагоприятните последици по чл. 129 ал. 3 от ГПК при неотстраняване  на недостатъците по движението исковата молба с приложенията ще се върне на ищеца по делото.

ГПК. Съдът ьгпк

            Видно от приложеното по делото съобщение до молителя  на л..8 от делото   е , че последния  е уведомен от съда  на 16.11. 2012 г. година, като в дадения срок не са изпълнени указанията на съда  и по повод на неясна молба  от 26.11.2012 година съдът е положил усилия, и е издал на страната удостоверения, с помощта на които да се отстранят нередовностите по движението на исковата молба и е удължил срока с още една седмица за отстраняване на нередовностите по движение на молбата . Видно от приложеното на л. 10 от делото удостоверение , е че то е издадено от съда  на 27.11.2012 год. и видно от съобщението на л. 11 по делото е , че на 3.12.2012г. съобщението е достигнало до ищеца. И в удължения срок  не са изпълнени указанията на съда,  не е получено издаденото съдебно удостоверение , което  е останало пришито по делото и не са отстранени нередовностите по движението на исковата молба . Ето защо съдът намира , че следва да се прекрати производството по делото .

         Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

         ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д.№680  /2012г. по описа на ЛРС, образувано по искова молба с вх.№ 4056 / 38.11.2012  година , подадена от E.K. ***   с ЕГН-**********поради неотстраняване на нередовностите  по движението на исковата молба.

          Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред Плевенски Окръжен Съд  в едноседмичен срок, считано от връчване  молителката   на препис от определението.

 

                           РАЙОНЕН СЪДИЯ: