О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

                                              

                                             гр.Левски,03.12.2012г.

 

                                            В ИМЕТО НА НАРОДА

РАЙОНЕН СЪД гр. Левски , І-ви гр.състав в закрито заседание на    трети декември две хиляди и дванадесета година в състав:

 

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША  ПАНЧЕВА 

 

като разгледа докладваното от съдия  Панчева   гр.дело № 701  по описа за 2011г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

              Производството по делото е образувано по  молба на   В.К. с посочено основание чл. 8 ЗЗДН.

Съдът с Определение №1192 /16.11.2012 година  е оставил без движение производството по делото, като е  дал на молителя  по делото едноседмичен срок от съобщението до него,връчено му по реда посочен в ГПК, да  представи доказателства , че лицата сочени в молбата са от кръга на посочените в ЗЗДН, както и да уточни и посочи и конкретизира проявите на домашно насилие , за които твърди , че са извършени спрямо него и разяснил  на страната неблагоприятните последици по чл. 129 ал. 3 от ГПК при неотстраняване  на недостатъците по движението исковата молба с приложенията ще се върне на ищеца по делото.

ГПК. Съдът ьгпк

       Видно от приложеното по делото съобщение до молителя  на л5  от делото   е , че последния  е уведомен от съда  на 22.11. 2012 г. година. Не са изпълнени указанията на съда, нередовностите по молбата не са отстранени. Ето защо съдът намира , че следва да се прекрати производството по делото .

         Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

         ПРЕКРАТЯВА  на основание чл. 129 ал. 3 от ГПК производството по гр.д.№701  /2011г. по описа на ЛРС, образувано по искова молба с вх.№ 4171 / 16.11.2012  година , подадена от В.К..

          Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред Плевенски Окръжен Съд  в едноседмичен срок, считано от връчване  молителката   на препис от определението.

 

                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: