О П Р Е Д Е Л Е Н И Е №

 

          Левченски районен съд в закрито заседание на  _двадесет и седми ноември_ две хиляди и дванадесета година в състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

изслуша докладваното от съдия Манолова ч.гр.д. №_735_ по описа за _2012_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

          В районен съд гр. Левски е постъпило заявление от „Банка ДСК” ЕАД срещу E.A. и срещу наследници на М.П. за издаване на заповед за изпълнение на основание чл. 417 от ГПК.

          След извършване на справка в НБД е установено, че М.П. е починала на * г.

          В заявлението най – общо е посочено, че същото е срещу наследници на М.П., без да са конкретизирани, без да са посочени техните имена, адреси и ЕГН.  

Съдът счита, че подаденото заявление е недопустимо по отношение на наследници на М.П. и производството по делото следва да бъде прекратено в тази му част.

          На основание изложеното, съдът

 

                                                ОПРЕДЕЛИ:

 

          ПРЕКРАТЯВА производството по ч.гр.д. № 735/2012 г. по описа на РС гр.Левски, в частта в която се иска издаване на заповед за изпълнение по чл. 417 от ГПК срещу наследници на М.П. като НЕДОПУСТИМО.

          ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване на производството по делото подлежи на обжалване пред ПОС с частна жалба в едноседмичен срок от връчване на заявителя на съобщението, ведно с копие от настоящото определение.

                                               

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: