Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

гр.Левски, 16.12.2013 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски, І-ви граждански състав, в публичното заседание на  дванадесети декември  през две хиляди и тринадесета година в състав:

                                ПРЕДСЕДАТЕЛ:НАТАША ПАНЧЕВА

 

при секретаря  И.П.  като разгледа докладваното от съдията Панчева  гр.д. № 580  по описа за 2013 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

Производството е по чл.30, ал.2, във вр. с чл.29, т.9 и 10 от Закона за закрила на детето.

*****************************************************

Водим от горното, съдът

Р      Е      Ш      И:

ВЗЕМА на осн. чл.4, ал.1, т.5 от Закон за закрила на детето, мярка за закрила на детето В.Ц. с ЕГН ********** като  ПРЕКРАТЯВА  на основание  чл.30, ал.2, във    вр. с чл.29, т.9 и 10 от Закон за закрила на детето, настаняването на малолетното дете В.Ц. с ЕГН ********** в домът на нейната баба по майчина линия Е.Ц. с ЕГН **********, настанено с решение №169/12.11.2010 година, постановено по гр.д.№805/2010 година  по описа на ЛРС за 2010 година  и РЕИНТЕГРИРА малолетното дете В.Ц. с ЕГН **********, родена на *** г. в *** от майка Е.А. с ЕГН ********** в семейната среда на майката Е.А. с ЕГН ********** ***.

Решението подлежи на обжалване пред Плевенския окръжен съд в седемдневен срок от съобщението до страните, че е изготвено.

 Препис от решението на основание чл.7, ал.2 от ГПК да се връчи на страните.

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: