РЕШЕНИЕ

гр. ЛЕВСКИ, 19.11._ 2013 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд в закрито съдебно заседание  на  деветнадесети ноември   2013 г. в състав:

 

                       Председател:Наташа  Панчева

                               Съдебни заседатели:

                                                     Членове:

при участието на секретаря __ и прокурора ­­като разгледа докладваното от съдия Панчева гр. дело № _652_ по описа на съда за _2013_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

           

Производството по делото е по реда на 530 ГПК във вр. с чл. 165, ал.4, във вр.  с чл. 130, ал.3 от СК.

         *********************************************************

                       Водим от горното, съдът

 

Р Е Ш И :

 

               РАЗРЕШАВА на основание  чл.165, ал.4 във вр. с чл.130, ал.3 от СК на Д.Н. *** с ЕГН- ***********  в качеството му на настойник :

 1. да извърши разпореждане с паричните средства по сметка с титуляр В.С. с ЕГН-**********, като да бъде изтеглен целият наличен авоар в размер на 781.89 лв./седемстотин осемдесет и един лев и осемдесет и девет стотинки/, от сметка в *  №IBAN   ***, с титуляр В.С., сметката да бъде закрита, а средствата  от нея ,преведени по сметката на „Хоспис *”ООД, ЕИК *, със седалище и адрес на управление:***, BIC ***, IBAN *** в *.

2. да извърши разпореждане с паричните средства по сметка с титуляр С.С. с ЕГН- **********,да бъде изтеглен целият наличен авоар в размер на 781.95 лв./ седемстотин осемдесет и един лев и деветдесет и пет стотинки/, от сметка в *, №IBAN ***, с титуляр С.С., сметката да бъде закрита , а средствата  от нея ,преведени по сметка на „Хоспис *”ООД, ЕИК *, със седалище и адрес на управление *** , BIC ***, IBAN *** в *.

3. ЗАНАПРЕД   от датата на постановяване на настоящето решение инвалидните пенсии, заедно със всички добавки към тях, които получават В.С. с ЕГН-********** и С.С. с ЕГН- **********, да бъдат превеждани от НОИ директно по сметка на Хоспис * ООД ЕИК *, със седалище и адрес на управление:***,с BIC ***, IBAN ***, в *.

 

         РЕШЕНИЕТО  е окончателно и не подлежи на обжалване .

 

 

                                               РАЙОНЕН СЪДИЯ: