РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _27.12._ 2013 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в закрито съдебно заседание на _двадесет и седми декември_ 2013 г. в състав:

 

                       Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                                Съдебни заседатели:

                                                       Членове:

 

при участието на секретаря __ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­_753_ по описа  за _2013_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

           

            ********************************************************

На основание изложеното, съдът

Р Е Ш И :

НА ОСНОВАНИЕ  чл. 165  ал.4 във връзка с чл. 130 ал.3 от СК РАЗРЕШАВА на А.Б. ***, с ЕГН **********, в качеството й на настойник на поставения под пълно запрещение Г.И., с ЕГН **********  с постоянен адрес:***, понастоящем настанена в Хоспис *** да извърши разпоредителна сделка със следния недвижим имоти:

1. ЖИЛИЩЕН ИМОТ, представляващ АПАРТАМЕНТ № *, находящ се в ***, състоящ се от ве стаи, кухня и други сервизни помещения с мазе № * със застроена площ от 49 кв.м., заедно с припадащите се 0,926% от общите части на сградата и от правото на строеж върху мястото – съгласно Договор за продажба на недвижим имот съгласно НПЖДЖФ от 30.04.1970 г., сключен с СГНС гр. София.

                Разпоредителната сделка, която  А.Б. има право да извърши с описания по-горе недвижим имот е  неговото прехвърляне на „ХОСПИС ***” ООД *** с ЕИК *********, със седалище и адрес на управление: ***, със задължение на дружеството да осигури безвъзмездно на Г.И. с ЕГН ********** необходимите нормални условия за живот, прехрана, лекарства, медицински грижи и дрехи до неговата смърт, като след настъпването й да бъде погребан.

            РЕШЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване. Копие от същото да се връчи на молителя.

 

 

                                                            РАЙОНЕН СЪДИЯ: