П Р О Т О К О Л

 

гр.Левски, 05.11.2013 г.

 

Районен съд гр.Левски, първи граждански състав, в публично съдебно заседание на пети ноември през две хиляди и тринадесета година в състав:

 

              Председател: Наташа Панчева

                                                Съдебни заседатели:

                                                                     

при участието на секретаря В.Д. прокурора сложи за разглеждане гр. дело №547 по описа за 2013 год., докладвано от съдия Панчева.

**********************************************************

          Водим от горното, съдът

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

ПРИЕМА и прилага по делото и обявява за окончателен проекто-доклада на съда направен с разпореждане №781/17.10.2013г.

          ПРИЕМА и ОДОБРЯВА постигнатата между Д.Д. с ЕГН ********** непълнолетна придружена в действията си от своята майка и законна представителка Я.Д. ЕГН ********** и от Я.Д. лично и в качеството й на майка и законен представител на непълнолетното дете Д. и Д.Д. ***, ЕГН ********** спогодба, по силата на която Д.Д. ще заплаща на непълнолетното си дете Д.Д. с ЕГН ********** непълнолетна придружена в действията си от своята майка и законна представителка Я.Д. ЕГН ********** вместо определената с решение на РС – Левски по гр.д. №61/2010 г. ежемесечна издръжка в размер на сумата от 70 лв. занапред ще заплаща на Д.Д. с ЕГН ********** непълнолетна придружена в действията си от своята майка и законна представителка Я.Д. ЕГН ********** ежемесечна издръжка в размер на 120 лв., платими на всяко първо число на месеца за задължение от предходния месец, считано от 01.10.2013 г. до настъпването на законови предпоставки за нейното изменяване или прекратяване ведно със законната лихва върху всяка закъсняла и просрочена вноска.

          ОСЪЖДА Д.Д. ***, ЕГН ********** да заплати в полза на РС Левски – ВСС държавна такса в размер на 86.40 лв.

          ПРЕКРАТЯВА на основание чл.234 от ГПК производството по делото поради постигната между страните спогодба.

          ОПРЕДЕЛЕНИЕТО в частта за прекратяване на производството на делото подлежи на обжалване с частна жалба пред ПОС в 7 – дневен срок, считано от днес и за двете страни, като в останалата част не подлежи на обжалване.

          Протоколът написан в с.з., което приключи в 10.00 часа.

 

 

          СЕКРЕТАР:                          РАЙОНЕН СЪДИЯ: