О П Р Е Д Е Л Е Н И Е №

 

          Левченски районен съд в закрито заседание на  _двадесет и пети ноември_ две хиляди и тринадесета година в състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

изслуша докладваното от съдия Аатанасова ЧГД №_669_ по описа за _2013_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

            В районен съд гр. Левски е постъпило заявление за издаване на заповед за изпълнение по чл. 417 от ГПК срещу И.П. и срещу наследниците на К.А..

Предвид обстоятелството, че заявлението за издаване на заповед за изпълнение по чл. 417 от ГПК е подадено срещу лице, което към момента на подаване на заявлението не е било живо, съдът приема, че подаденото заявление е недопустимо по отношение на това лице.

В заявлението най-общо е посочено, че същото е срещу наследници на К.А. -  без те да са конкретизирани с техните данни – не са посочени три имена, адрес и ЕГН. Тъй като настоящото производство е особено и по същото не се прилагат общите правила, съдът не следва да оставя производството по делото без движение и да дава указания за отстраняване на цитираните нередовности.

            Предвид изложеното, следва производството по делото да бъде прекратено като недопустимо по отношение на наследниците на К.А..

            На основание изложеното, съдът

                                                            ОПРЕДЕЛИ:

            ПРЕКРАТЯВА производството по ч.гр.д. № 699 по описа на РС Левски за 2013 г. в частта в която се иска издаване на заповед за изпълнение по чл. 417 от ГПК по отношение на наследниците на К.А. като НЕДОПУСТИМО.

            ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване на производството по делото подлежи на обжалване пред ПОС с частна жалба в едноседмичен срок от връчване на заявителя на съобщението, ведно с копие от настоящото определение.

                                                           

                                                            РАЙОНЕН СЪДИЯ: