О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр.Левски, 12.12.2014 год.

                                            В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски, І–ви граждански състав, в закрито заседание на дванадесети декември през две хиляди и четиринадесета година в състав:

                                           ПРЕДСЕДАТЕЛ:  НАТАША ПАНЧЕВА

 

при секретаря И.П. като разгледа докладваното от съдията ПАНЧЕВА гр.д. №122 по описа за 2014 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

В Районен съд гр.Левски е постъпила искова молба от Г.К. *** с ЕГН **********, в която се твърди, че с ответника И.Д.,***, притежават в съсобственост следния недвижим имот: Поземлен имот с идентификатор *, съгласно скица на поземлен имот *** с обща площ от 533 кв.м., находящ се в ***.

Съдът с протоколно определение от 18.11.2014 година е приключил съдебното дирене  и е обявил , че ще се произнесе с решение на 18.12.2014 година.

В срока за произнасяне на решението по делото с молба вх. №4436/11.12.2014 година  ищецът е заявил, че прави отказ от предявения иск и моли производството по делото да се прекрати. С отказа на ищецът от спорното право  съдът се десезира. Налице са предпоставките на чл.233 от ГПК, които дават възможност на ищеца да се откаже от искът си във всяко положение по делото. Ето защо производството по делото следва да бъде прекратено.  

            Водим от горното, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И  :

 

            ПРЕКРАТЯВА на основание чл. 233 от ГПК производството по гр.д.№122 по описа на РС – Левски за 2014 година, поради отказ от иска.

            Препис от определението, на основание чл.7 от ГПК, да се връчи на  страните.

                                               

РАЙОНЕН СЪДИЯ :