П Р О Т О К О Л

 

гр.Левски, 07.10.2014 г.

 

Районен съд гр.Левски, първи граждански състав, в публично съдебно заседание на седми октомври две хиляди и четиринадесета година в състав:

 

              Председател: Наташа Панчева

                                                Съдебни заседатели:

                                                                     

при участието на секретаря И.П. прокурора сложи за разглеждане гр. дело № 343 по описа за 2014 год., докладвано от съдия Панчева.

          *****************************************************

ОПРЕДЕЛИ:

 

          ПРИЕМА и ОДБОРЯВА постигнатата М.С., ЕГН ********** и Р.Р., ЕГН **********, съгласно която: Родителските права свързани с възпитанието и отглеждането на общото на страните дете Р.М., *** с ЕГН **********, следва да бъдат предоставени на нейната майка М.С., ЕГН **********, като местоживеенето на детето съвпада с местоживеенето на майката. Бащата ще има право на лични отношения с детето, както следва: всяка първа и трета събота и неделя на месеца за времето от 08:00 часа на съботния ден до 18:00 часа на неделния ден с преспиване в неговия дом, както и да прекарва с детето 30 дни от платения си годишен отпуск през лятото, когато същия не съвпада с този на майката. Бащата ще заплаща по 150,00 лева месечна издръжка, считано от 01.10.2014 г. до настъпване на причини за нейното изменяване или прекратяване. Разноските по делото остават както са направени от страните.

          ОСЪЖДА Р.Р., ЕГН **********,***, да заплати в полза на съдебното ведомство – ВСС РС – Левски държавна такса в размер на 30 лева по иска с правно основание чл.127, ал.2 от СК и 88 лева върху размера на присъдената издръжка.

          ПРЕКРАТЯВА производството по делото поради постигнатата спогодба.

          ОПРЕДЕЛЕНИЕТО на съда в частта за прекратяване на производството по делото подлежи на обжалване с частна жалба в едноседмичен срок от днес за двете страни, а в останалата част не подлежи на обжалване.

          Протоколът е написан в с.з., което приключи в 10:04 часа.

 

 

          СЕКРЕТАР:                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ: