РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _27.09._ 2017 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в закрито съдебно заседание на _двадесет и седми септември_ 2017 г. в състав:

 

                       Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                                Съдебни заседатели:

                                                       Членове:

 

при участието на секретаря __ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­­_315_ по описа  за _2016_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

          Решението е по реда на чл. 250 ал.3 от ГПК.

          В РС Левски е постъпила молба от С.П.Т. – чрез пълномощника й адв. Й. Я. *** с искане да бъде допълнено решението с изричен диспозитив, че не се допуска делбата на имотите с участието на ответницата Р.М.В..

          Копие от молбата е изпратена на другите страни в процеса, които в дадения от съда срок не са представили отговор и не са изразили становище по молбата.

Съдът счита, че молбата за допълване на решението е основателна. Действително в мотивите на решението, съдът  е приел, че Р.М.В. е наследник на рождената си майка Д. Д. Д. и с договор от 28.04.2015 г. е продала наследството, което има от нея на ответника Н.П.К., но в диспозитива на решението не изрично записано, че делбата на имотите не се допуска с участието на ответницата Р.В..

Предвид констатираното, следва да бъде допълнено решението в тази му част, като бъде изрично посочено, че делбата на имотите не се допуска с участието на ответницата Р.М.В..

На основание изложеното, съдът

Р Е Ш И:

НА ОСНОВАНИЕ чл. 250 ал.3 от ГПК ДОПЪЛВА решение № 146/07.08.2017 г. по гр.д. 315/2016 г. на РС Левски в следния смисъл:

ДЕЛБАТА на имотите НЕ СЕ допуска с участието на Р.М.В. ***.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване в двуседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

 

                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ: