ПРОТОКОЛ

                                                                   

гр. ЛЕВСКИ,   03.10. 2018 г.

Районен съд гр.Левски в публично съдебно заседание на _трети октомври 2018 г. в състав:

 

   Председател: СТОЙКА МАНОЛОВА

                  Съдебни заседатели:

 

при участието на секретаря _Илияна Петрова_ и прокурора ­­_   сложи за разглеждане _гр. дело № ­­ 613  по описа за _2018_ год., докладвано от съдия _Манолова.

На именното повикване в _11:30_ часа се явиха:

………………………………………………………………………………………

         Съдът намира, че така постигнатата между страните спогодба не противоречи на закона и морала, и като такава следва да бъде одобрена.

         На основание изложеното, съдът

ОПРЕДЕЛИ:

 

         ОДОБРЯВА на основание чл.127, ал.1 от СК постигнатата спогодба между Б.Г.А., ЕГН ********** с настоящ адрес ***, и Д.С.К., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***,  по силата на която:

Упражняването на родителските права по отношение на малолетното дете А. Д. С., ЕГН **********, с постоянен адрес *** да бъде възложено на майката Б.Г.А., ЕГН ********** с настоящ адрес ***.

         Местоживеенето на малолетното дете А. Д. С., ЕГН **********, да бъде на адреса на местоживеенето на майката Б.Г.А., ЕГН ********** на нейния настоящ адрес,***.          Личните отношения на бащата Д.С.К., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, с малолетното дете А. Д. С. да бъдат всеки първи и трети съботен и неделен ден от месеца от 08:00 часа в събота до 16:00 часа в неделя и по всяко друго време, след предварителна уговорка между страните, както и един месец през лятото, несъвпадащ с годишния платен отпуск на майката.

         Издръжка на малолетното дете: бащата Д.С.К., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, да заплаща за малолетното дете А. Д. С., ЕГН **********, ежемесечна издръжка в размер на 150 лева месечно, считано от 01.10.2018 г. до настъпване на обстоятелства налагащи промяна в размера, платими на 1-во число на месеца, за който се дължат чрез пощенски запис или на ръка срещу разписка от ищцата, че за същия месец е получила сумата дължима за издръжка, платима чрез неговата майка и законен представител Б.Г.А., ЕГН **********.

         Разноските във връзка с производството по гр.д. №613/2018г. на РС – Левски, да останат за сметка на всяка от страните, както са ги направили.       

ОСЪЖДА Д.С.К., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес *****,  да заплати държавна такса върху размера на издръжката, а именно д.т. в размер на 108,00 лв.

         ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д. №613/2018г. по описа на РС - Левски, поради постигната между страните спогодба.

 

            Протоколът е написан в с.з., което приключи в 11.55 часа.

 

 

         СЕКРЕТАР:                           РАЙОНЕН СЪДИЯ: