О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

                                              

                                             гр.Левски,11.02.2013г.

 

                                            В ИМЕТО НА НАРОДА

РАЙОНЕН СЪД гр. Левски , І-ви гр.състав в закрито заседание на     единадесети декември  две хиляди и тринадесета година в състав:

 

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША  ПАНЧЕВА 

 

като разгледа докладваното от съдия  Панчева   гр.дело № 41  по описа за 2013г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

              Производството по делото е образувано по   искова молба на Т.Т. непълнолетен със знанието и съгласието на майка си С.Г.  с  пр. основание чл.  127 ал. 2 от СК .

Съдът с Определение №89 /21.01.2013 година  е оставил без движение производството по делото, като е  дал на молителя  по делото едноседмичен срок от съобщението до него,връчено му по реда посочен в ГПК, да   уточни активната процесуална легитимация на  ищеца и разяснил  на страната неблагоприятните последици по чл. 129 ал. 3 от ГПК при неотстраняване  на недостатъците по движението исковата молба с приложенията ще се върне на ищеца по делото.

ГПК. Съдът ьгпк

       Видно от приложеното по делото съобщение до молителя  на л. 7 и 8   от делото   е , че последния  е уведомен от съда   на 25.01.2013  г. и на 01.02. 2013 година. Не са изпълнени указанията на съда, нередовностите по молбата не са отстранени. Ето защо съдът намира , че следва да се прекрати производството по делото .

         Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

         ПРЕКРАТЯВА  на основание чл. 129 ал. 3 от ГПК производството по гр.д.№41  /2013г. по описа на ЛРС, образувано по искова молба с вх.№ 238/ 21.01.2013   година , подадена от Т.Т. непълнолетен със знанието и съгласието на майка си С.Г.  .

         Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред Плевенски Окръжен Съд  в едноседмичен срок, считано от връчване  ищеца    на препис от определението.

 

                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: