Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

 

гр.Левски, 09.02.2016 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски, І-ви граждански състав, в публичното заседание на втори февруари през две хиляди и шестнадесета година в състав:

 

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ:НАТАША ПАНЧЕВА

 

при секретаря  И.П.  като разгледа докладваното от съдията Панчева  гр.д. №  684 по описа за 2015 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

****************************************************

Водим от горното, съдът

 

Р    Е     Ш    И:

 

ВЗЕМА на осн. чл.4, ал.1, т.5 от Закон за закрила на детето, мярка за закрила на детето Л.  Д.П. с ЕГН ********** като  ПРЕКРАТЯВА  на основание  чл.30, ал.2, във вр. с чл.29, т.9 и 10 от Закон за закрила на детето, настаняването на малолетното дете Л.  Д.П.  с ЕГН ********** в  домът на неговата баба  П.Х.Г. ***, с ЕГН **********, настанено с решение №190/18.11. 2011 година, постановено по гр.д. № 927/20111 година по описа на РС – Левски и РЕИНТЕГРИРА Л.  Д.П.  с ЕГН ********** роден на *** г. в *** от майка В.К. с ЕГН ********** и баща Д.Д. с ЕГН ********** в семейната среда на неговите родители: майка В.К. с ЕГН ********** и баща Д.Д. с ЕГН **********.

 

  Решението подлежи на обжалване пред Плевенския окръжен съд в седемдневен срок от съобщението до страните, че е изготвено.

 Препис от решението на основание чл.7, ал.2 от ГПК да се връчи на страните.

 

 

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: