РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _09.02._ 2016 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в публичното съдебно заседание на _осми февруари_ 2016 г. в състав:

 

                      Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                                Съдебни заседатели:

                                                       Членове:

при участието на секретаря _Я.Д._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова ч.гр. дело № ­_791_ по описа  за _2015_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

          *********************************************************

 

Р  Е  Ш  И :

 

ДА СЕ ВПИШЕ в особената книга за приемане и отказ от наследство, водена в Районен съд гр.Левски, че И.Й.Б., ЕГН **********,***, ПРИЕМА НАСЛЕДСТВОТО, оставено му от Н.Й.Б., починал на *** – б.ж. на гр.Б., област П., акт за смърт № *** от ***.

ОСЪЖДА И.Й.Б., със сочена по-горе самоличност, да заплати държавна такса за вписване приемането на наследството в размер на 20 лв. 

ДА СЕ ВПИШЕ в особената книга за приемане и отказ от наследство, водена в Районен съд гр.Левски, че Г.Й.Б., ЕГН **********,***, ПРИЕМА НАСЛЕДСТВОТО, оставено му от Н.Й.Б., починал на *** – б.ж. на гр.Б., област П., акт за смърт № *** от ***.

ОСЪЖДА Г.Й.Б., със сочена по-горе самоличност, да заплати държавна такса за вписване приемането на наследството в размер на 20 лв. 

          РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред Плевенски окръжен съд в двуседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

 

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: