О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

                                                  

   гр.Левски,03.02.2017г.

                                        В ИМЕТО НА НАРОДА

РАЙОНЕН СЪД, ЛЕВСКИ І-ви гр.състав в закрито заседание на   трети февруари      през две хиляди и седемнадесета година в състав:

                                     ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША  ПАНЧЕВА

като разгледа докладваното от съдия  Панчева   гр.дело № 2по описа за 2017г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

            С определение №32 / 13.01.2017 г съдът е оставил без движение производството по делото и е дал указания и срок , в който да се отстранят нередоовностите по движението на исковата молба, като е дал на страната  възможност да отстрани нередовностите по движението на молбата и да внесе дължимата държавна такса.Съобщението е връчено на ищеца по делото на 20.01.2017 година. Срокът е изтекъл на 27 .01. 2017 година.

                  Съдът като съобрази,че ищецът не е отстранил в срок  нередовностите на исковата молба   и не е внесъл дължимата държавна такса   намира ,че следва да се върне исковата молба и приложенията към нея, а производството по делото да се прекрати.

 

Водим от горното, съдът

 

                             О П Р Е Д Е Л И:

 

 

             ВРЪЩА на   М.А.Б.  искова молба с вх. №12 / 03.01. 2017 година, въз основа на която е образувано гр.д. № 2по описа на Районен съд гр. Левски за 2017 година  .

           ПРЕКРАТЯВА на основание чл. 129,ал.3отГПК  производството  по гр.  д. №2 по описа на съда за 2017 година.

             Против определението  връщането  на исковата молба  може  да се подаде  частна жалба  чрез РС Левски до Пл. ОС в едноседмичен срок от връчване на съобщението на страните по делото  .

                                                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ: