ПРОТОКОЛ

                                                                   

гр. ЛЕВСКИ,  12.03_ 2019 г.

Районен съд гр.Левски в публично съдебно заседание на _дванадесети март_ 2019 г. в състав:

 

Председател: ДЕСИСЛАВА НИКОЛАЕВА

     Съдебни заседатели:

 

при участието на секретаря _Илияна Петрова_ и прокурора ­­_   сложи за разглеждане _гр._ дело № ­­ 87  по описа  за _2019_ год., докладвано от съдия _Николаева._

На именното повикване в _10.00_ часа се явиха:

***********************************************************************

        

ОДОБРЯВА постигнатата СПОГОДБА между Й.Ж.Г., ЕГН:**********, постоянен адрес ***, със съгласието на своя баща и законен представител Ж.Й.Г., ЕГН **********, адрес ***, и М.А.Б., ЕГН **********, адрес ***, в следния смисъл:

М.А.Б., ЕГН**********, с адрес: ***, ще заплаща на основание чл.143 от СК ежемесечна издръжка в размер на 200,00 (двеста) лева на непълнолетното си дете Й. Ж.Г., ЕГН:**********, постоянен адрес ***, със съгласието на своя баща и законен представител Ж.Й.Г., ЕГН:**********, адрес: ***, считано от 07.02.2019 г. до настъпване на причини и условия за нейното изменение или прекратяване, ведно със законната лихва за забава върху всяка просрочена вноска.

ОСЪЖДА М.А.Б., ЕГН:**********, с адрес: ***, да заплати по сметка на РС – Левски държавна такса върху присъдения размер на издръжката в размер на 144,00 (сто четиридесет и четири) лева.

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д. №87/2019г. по описа на РС – Левски, поради постигната спогодба.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО в частта му, в която е одобрена постигнатата между страните съдебна спогодба е окончателно и не подлежи на обжалване.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО в частта му, в която производство по делото е прекратено подлежи на обжалване пред ПлОС в едноседмичен срок от съобщаването му.

 

         Протоколът е написан в с.з., което приключи в 11:50 часа.

 

 

         СЕКРЕТАР:                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: