О П Р Е Д Е Л Е Н И Е №

 

          Левченски районен съд в закрито заседание на  _01.08.2011г._ в състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

 

изслуша докладваното от съдия Атанасова гр.д. №_548  по описа за _2011_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

          Настоящото производство е образувано по постъпила искова молба от И.М. *** против „П.” ООД ***, представлявано от Й.И. ***.

          Съдията-докладчик се е отвеждал и по други дела със същите страни и различен предмет.

          С оглед избягване на съмнение относно обективното и безпристрастно разглеждане на делото, съдията-докладчик П. Атанасова счита, че следва да се отведе от разглеждане на настоящото дело на основание изложеното и предвид разпоредбата на чл. 22 ал.2 във връзка с чл. 22 ал.1 т. 6 от ГПК.

Тъй като всички съдии от РС Левски са се отвели от разглеждане на настоящото дело, поради което разглеждането му в РС Левски е невъзможно, считам, че са налице предпоставките на чл. 23 ал.3 от ГПК и същото следва да се прекрати пред РС Левски и изпрати на ПлОС за определяне на друг равен по степен съд, който да го разгледа.

На основание изложеното, съдът

                                                ОПРЕДЕЛИ:

          На основание чл. 22 ал.2 във връзка с чл. 22 ал.1 т. 6 от ГПК съдия Палмира Атанасова се отвежда от разглеждане на гр.д. № 548 по описа на РС Левски за 2011 г.

          ПРЕКРАТЯВАМ производството по делото по описа на РС Левски.

          На основание чл. 23 ал.3 от ГПК делото да се изпрати на ПлОС за определяне на друг равен по степен съд.

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: