РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _08.08._ 2013 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд в публичното съдебно заседание на _осми август_ 2013 г. в състав:

 

                      Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                                Съдебни заседатели:

                                                       Членове:

при участието на секретаря _Я.Д._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­_423_ по описа  за _2013_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

          Постъпила е  молба с правно основание чл.127, ал.1 от СК.

*****************************************************

Водим от горното, съдът

Р  Е  Ш  И :

                  

НА ОСНОВАНИЕ чл.127, ал.1 от СК УТВЪРЖДАВА постигнатото между Н.Н., ЕГН **********, с постоянен адрес: *** и С.И., ЕГН **********, с постоянен адрес:***, споразумение, съгласно което:

РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА по отношение на малолетното дете Б.А., родена на *** г., ЕГН **********, се предоставят за упражняване на бащата Н.Н., като местоживеенето на детето ще е по постоянния адрес на бащата, а именно ***.

НА МАЙКАТА С.И., със сочена по-горе самоличност, се определя следния режим на лични отношения с детето: има право да вижда и взема детето при себе си всяка първа и трета събота от месеца от 17:00 часа в петък до 17:00 часа в неделя, както и 15 дни през лятото и 15 дни през зимата, като този период не съвпада с платения годишен отпуск на бащата.

МАЙКАТА има право на лични отношения с детето и ежедневно, след предварителна уговорка с бащата, като срещите на майката с детето ще се извършват присъствието на бащата или след неговото изрично уведомление.

МАЙКАТА С.И., със сочена по-горе самоличност, ще заплаща по 75 (седемдесет и пет) лева месечна издръжка за детето Б.А., ЕГН **********, платима чрез неговия баща и законен представител Н.Н., със сочена по-горе самоличност, считано от влизане в сила на решението, до настъпване на причини за нейното изменение или прекратяване.

ОСЪЖДА С.И., със сочена по-горе самоличност, да заплати държавна такса върху размера на определената издръжка, а именно държавна такса в размер на 54,00 лв.  

          РЕШЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: