Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

гр. Левски, 28. 08. 2013 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченският районен съд, І граждански състав, в закрито  заседание на двадесет и  седми   август   през две хиляди и тринадесета година в състав:

 

                                                     ПРЕДСЕДАТЕЛ:  Наташа Панчева

 

при секретаря …….. като разгледа докладваното от съдията Панчева  гр. д. № 465 по описа за 2013 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

Производство по чл. 130 от СК.

***********************************************************

Водим от горното  съдът

 

Р      Е      Ш      И:

 

РАЗРЕШАВА- на основание чл. 130,ал.3 от  на Ц.Г. от *** с ЕГН- ********** , непълнолетен , действащ със знанието и съгласието на своята чайка и законен представителИ.Г.  от *** и адрес с ЕГН- ********** ,  да сключат договор за продажба на следните недвижими имоти, а именно: 1. 1/6 / идеални части от недвижим имот  представляващ целия : Поземлен имот, с идентификатор *,находящ се в землището на * местността “С.”, с площ от 4574 квадратни метра, трайно предназначение на територията:земеделска ,начин  на трайно ползване : нива, при съседи : *.

2. 1/6 / идеални части от недвижим имот  представляващ целия : Поземлен имот, с идентификатор *,находящ се в землището на * в местността “Б.”, с площ от 5001 квадратни метра, трайно предназначение на територията:земеделска ,начин  на трайно ползване : нива, при съседи : *.

3. 1/6 / идеални части от недвижим имот  представляващ целия : Поземлен имот, с идентификатор *,находящ се в землището на * в местността “Б.”, с площ от 5004 квадратни метра, трайно предназначение на територията:земеделска ,начин  на трайно ползване : нива, при съседи : *.

4. 1/6 / идеални части от недвижим имот  представляващ целия : Поземлен имот, с идентификатор *,находящ се в землището на * в местността “В.”, с площ от 11601 квадратни метра, трайно предназначение на територията:земеделска ,начин  на трайно ползване : нива, при съседи : *.

 5. 1/3 / идеални части от недвижим имот  представляващ целия : Поземлен имот, с идентификатор *,находящ се в землището на * в местността “К.”, с площ от 4570 квадратни метра, трайно предназначение на територията:земеделска ,начин  на трайно ползване : нива, при съседи : *,на когото намерят за необходимо , за сума не по-малка от данъчната оценка на имота .

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                   РАЙОНЕН СЪДИЯ: