Р Е Ш Е Н И Е

 

гр. ЛЕВСКИ, _10.07._  2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

          Районен съд гр.Левски в съдебно заседание на _седми юли_ две хиляди и четиринадесета година в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

    СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

 

при секретаря _Я.Д._ и в присъствието на прокурора __, като   разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело №_264_ по описа за _2014_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

*******************************************************

Водим от горното, съдът

                                      Р  Е  Ш  И:

НА ОСНОВАНИЕ чл.150 от СК ИЗМЕНЯ определения размер на издръжката – определена  по гр.д. № 86/2005 г.  по описа на РС Левски, като вместо определената издръжка в размер на 80 лв. за детето Р.К. ОСЪЖДА А.А. ***, ЕГН **********, да заплаща по 200 (двеста) лв.  месечна издръжка за непълнолетното дете Р.К., ЕГН **********, платима на непълнолетния Р.К. ***, със съгласието на неговата баба М.К. от ***, ЕГН **********, считано от 07.05.2014 г. до настъпване на причини за нейното изменение или прекратяване, ведно със законната лихва за забава върху всяка просрочена вноска.

ОСЪЖДА А.А., със сочена по-горе самоличност, да заплати д.т. върху увеличения размер на издръжката, а именно д.т. в размер на 172,80 лв.

ОСЪЖДА А.А., със сочена по-горе самоличност, да заплати на непълнолетния Р.К. ***, ЕГН ********** със съгласието на неговата баба М.К. ***, ЕГН **********, направените деловодни разноски в размер на 300 лв.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред Плевенски ОС в двуседмичен срок от датата на обявяването му – 10.07.2014 г., на основание чл.315, ал.2 от ГПК.

                  

                  

РАЙОНЕН СЪДИЯ: