РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _04.08._ 2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд в закрито съдебно заседание  на _четвърти август_ 2014 г. в състав:

 

                       Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                               Съдебни заседатели:

                                                     Членове:

при участието на секретаря __ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № _406_ по описа на съда за _2014_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

            Производството по делото е по реда на чл. 165, ал.4, във вр.  с чл. 130, ал.3 от СК.

         *****************************************************

         Водим от горното, съдът

 

Р Е Ш И :

 

НА ОСНОВАНИЕ  чл.165, ал.4 във вр. с чл.130, ал.3 от СК РАЗРЕШАВА на Л.П., ЕГН ********** ***, в качеството му на настойник на поставената под пълно запрещение Т.П., ЕГН **********:

1. да извърши разпореждане с паричните средства по сметка на Т.П. под формата на депозит в „П.” АД, BIC: ***; IBAN: ***, като изтегли от него сумата от 27 375 лв., която да използва, за да заплати престоя и предоставянето на социални услуги на Т.П. в Хоспис * *** с БУЛСТАТ: ********* за период от 36 месеца, тъй като разпореждането не противоречи, а защитава интереса на лицето.

2. Да извърши разпореждане с паричните средства по сметка на Т.П., вложени под формата на депозит в „П.” АД, BIC: ***; IBAN: ***, като изтегли от нея сумата от 200 лв. (двеста), за да си възстанови заплатеното адвокатско възнаграждение за настоящото производство, тъй като разпореждането не противоречи и защитава интереса на лицето.

         РЕШЕНИЕТО не подлежи на обжалване.

 

 

                                               РАЙОНЕН СЪДИЯ: