О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

гр.Левски,19.06.2014г.

 

                                        В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД гр. Левски  І-ви гр.състав в закрито заседание на  деветнадесети  юни    през  две хиляди и четиринадесета година в състав:

  

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ:НАТАША ПАНЧЕВА

 

като разгледа докладваното от съдия Панчева гр.дело №286 по описа за 2014г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

 Производството по делото е образувано по молба на А.А. от *** по чл. 127, ал. 2 от СК

 С Определение № 485/15.05. 2014 г съдът е оставил без движение производството по делото  и е дал едноседмичен   срок на страната да отстрани нередовностите по движението на молбата,- внасяне на д.т в размер на 50.00 лева . Определението е връчено на страната  на 19.06. 2014 година. Страната не е отстранила нередовностите по движението.Указани  са на страната неблагоприятните последици по чл. 129 ал. 3 от ГПК. Не са изпълнени указанията на съда, не са представени доказателства ,че е внесена дължимата държавна такса. Ето защо съдът намира , че следва да се прекрати производството по делото .

         Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

         ПРЕКРАТЯВА на основание чл. 129 , ал. 3 от ГПК   производството по гр.д.№286 /2014г. по описа на Районен съд гр. Левски , образувано по искова молба А.А. *** ,поради неотстраняване на нередовностите по движението  на молбата.

          Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред ПлОС в едноседмичен срок, считано от връчване  молителката   на препис от определението.

 

                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: