П Р О Т О К О Л

 

гр.Левски, 19.09.2014 г.

 

Левченски районен съд, първи граждански състав, в публично съдебно заседание на деветнадесети септември две хиляди и четиринадесета година в състав:

 

              Председател: Наташа Панчева

                                                Съдебни заседатели:

                                                                     

при участието на секретаря И.П. прокурора сложи за разглеждане гр. дело № 430 по описа за 2014 год., докладвано от съдия Панчева.

**********************************************************

          Водим от горното, съдът

ОПРЕДЕЛИ:

 

          ПРИЕМА и ОДОБРЯВА постигнатата между Е.М. *** с ЕГН ********** като майка и законен представител на малолетните си деца: М.И. *** с ЕГН ********** и Б.И. *** с ЕГН ********** и И.И. *** с ЕГН **********, непълнолетна, действаща със знанието и съгласието на своята майка и законен представител Е.М. *** с ЕГН **********, и П.Г. *** с ЕГН- **********, съгласно която: П.Г. *** с ЕГН ********** ще заплаща на малолетните си деца: М.И. *** с ЕГН-********** и Б.И. *** с ЕГН-**********, чрез тяхната майка и законен представител Е.М. *** с ЕГН **********, ежемесечна издръъжка в размер на 85 (осемдесет и пет) лева за всяко едно от децата, считано от днес – 19.09.2014 г. до настъпване на законови предпоставки за нейното изменяване или прекратяване, ведно със законната лихва върху всяка закъсняла и просрочена вноска и на И.И. *** с ЕГН-**********, непълнолетна, действаща със знанието и съгласието на своята майка и законен представител Е.М. *** с ЕГН- **********, ежемесечна издръъжка в размер на 100 (сто) лева, считано от днес – 19.09.2014 г. до настъпване на законови предпоставки за нейното изменяване или прекратяване, ведно със законната лихва върху всяка закъсняла и просрочена вноска.

          ОСЪЖДА П.Г. *** с ЕГН **********, да заплати в полза на съдебното ведомство – ВСС – Районен съд гр.Левски държавна такса в размер на 199,40 лева (сто деветдесет и девет лева и четиридесет стотинки), върху три годишните платежи на издръжката за трите деца.

 

          Прекратява производството по делото поради постигнатата между страните спогодба.

          Определението за прекратяване производството по делото може да се обжалва с частна жалба в едноседмичен срок, считано отт днес за всички страни, а в останалата част касаеща посгинтата между страните спогодба не подлежи на обжалване.

 

          Протоколът е написан в с.з., което приключи в 10:17 часа.

 

 

         СЕКРЕТАР:                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ: