РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _05.07._ 2016 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски в публичното съдебно заседание на _четвърти юли_ 2016 г. в състав:

 

                    Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                             Съдебни заседатели:

                                                   Членове:

при участието на секретаря _Я.Д._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­_352_ по описа за _2016_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

……………………………………………………………………………………………………………

На основание изложеното, съдът

Р  Е  Ш  И :

УТВЪРЖДАВА постигнатото между Г.К.К., ЕГН **********,*** и М.Х.Н., ЕГН **********,***, споразумение, с което се изменя решение № 137/12.08.2013 г. по гр.д. № 357/2013 г. по описа на РС-Левски, влязло в законна сила на 12.08.2013г., както следва:

РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА по отношение на роденото от брака дете Х.М.Х., ЕГН **********, се предоставят за упражняване на майката Г.К.Н., като бащата М.Х.Н. се задължава да заплаща ежемесечна издръжка в размер на 105 (сто и пет) лева за детето, считано от влизане в сила на съдебното решение до настъпването на причини за нейното изменение или прекратяване.

БАЩАТА М.Х.Н. има право на лични срещи с детето Х.М.Х., ЕГН **********, всяка първа и трета събота и неделя от месеца по своето местоживеене от 09:00 часа на съботния ден до 18:00 часа на неделния ден, както и да ги взема при себе си по един месец през лятото, който да не съвпада с платения годишен отпуск на майката.

ОСЪЖДА М.Х.Н. със сочена по-горе самоличност да заплати държавна такса върху размера на издръжката, а именно д.т. в размер на 75,60 лв.

          РЕШЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване.

                                                 

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: