РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _19.08._ 2016 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски в публичното съдебно заседание на _шестнадесети август_ 2016 г. в състав:

 

                                      Председател: _НАТАША ПАНЧЕВА_

                                  Съдебни заседатели:

                                                     Членове:

 

при участието на секретаря _И.П._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Панчева гр. дело № ­­_381_ по описа  за _2016_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

*********************************************************

Водим от горното, съдът

 

                             Р         Е         Ш           И:

 

ДОПУСКА на основание чл.19, ал.1 от ЗГР във връзка с чл.53 от СК промяна във фамилното име на Ж.М.Х. *** с ЕГН ******,  родена на *** *** от майка Г.Х.О. и баща М.С.О.,с което фамилно  име е записана в регистър  за населението,акт  за сключен граждански брак №* *** от  Х.  на С..

РАЗПОРЕЖДА на длъжностното лице по гражданско състояние при град * *** да отрази промяната в съответния акт за гражданско състояние- акт за сключен граждански брак №* ***, по надлежния за това ред.

РАЗПОРЕЖДА на длъжностното лице по гражданско състояние при *** да отрази промяната в съответните актове за гражданско състояние и регистъра на населението: акт за раждане №* *** и личен регистрационен картон на молителката и записа в НБД.

Решението на основание чл.537 от ГПК  е окончателно и не подлежи на обжалване.

Заверен препис от решението да  се изпрати на Директора на ОД на МВР  Плевен и Главна дирекция Гранична полиция при ДНСП София за сведение и разпореждане.

Препис от решението на основание чл.7 от ГПК да се връчи на страните: молител, заинтересовани страни и контролираща страна.

 

                                             

                          РАЙОНЕН СЪДИЯ: