О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр.Левски ,19.07.2016г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 РАЙОНЕН СЪД гр. Левски, първи  състав в закрито заседание на    деветнадесети юли  през две хиляди и   шестнадесета  година в състав:                                       

                                                        ПРЕДСЕДАТЕЛ: Наташа Панчева 

 

 като разгледа докладваното от съдия   Панчева гр.дело  211 по описа за 2016г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

По делото на 18.07. 2016 година е постъпила молба с вх. № 2754  от 18.07.2016 г. с пощенско клейо от 15.07. 2016 г. от  адвокат  С.Г. в качеството му на пълномощник    на ищцата по делото Ю.Ф.Р., с коато заявява , че оттегля  предявения иск.     

          При проверка по делото съдът констатира , че ход на делото не е давандо настоящият момент.  Съдът счита, че са налице условията на чл.232 от ГПК и производството по делото следва да бъде прекратено.

               Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

                 ПРЕКРАТЯВА на основание чл.232 от ГПК производството по гр.д.№ 211/2016г. по описа на ЛРС, образувано по искова молба на Ю.Ф.Р.,поради оттегляне на исковата претенция.

              Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред ПлОС в едноседмичен срок, считано от връчване на ищеца на препис от определението.

               Определението  да се връчи на страните  .

 

                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: