О П Р Е Д Е Л Е Н И Е №

 

          Районен съд гр. Левски в закрито заседание на  _шести август_ две хиляди и осемнадесета година в състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

изслуша докладваното от съдия Манолова ч.гр.д. №_231_ по описа за _2018_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е по чл.422, вр. чл. 415 от ГПК.

В РС - Левски е постъпила молба, подадена от „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД чрез адв. Виолета Петкова Герова, против  М.М.Р. с адрес: ***.

С писмена молба, депозирана на 03.08.2018 г., процесуалният представител на ищеца по гр.д.№231/2018 г. адв.Герова заявява пред съда, че за ищеца е отпаднал правният интерес от водене на настоящото производство, поради което моли съда производството по делото да бъде прекратено.

 Въз основа на така подадената молба, съдът намира, че е десезиран от правния спор, поради оттегляне на исковата молба по чл.422, вр. чл. 415 от ГПК.

Съдът, като взе предвид, че оттеглянето на молбата може да бъде направено до приключване на първото по делото заседание, без съгласието на ответника, както и че молбата за оттегляне е депозирана преди това заседание, намира молбата за основателна.

Водим от гореизложеното, съдът:

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д.№231/2018г. по описа на Районен съд - Левски, образувано въз основа на искова молба с правно основание чл.422, вр. чл. 415 от ГПК, подадена от „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД чрез адв. Виолета Петкова Герова.

          ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване на производството по делото подлежи на обжалване пред ПЛЕВЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД в едноседмичен срок от връчването му на страните.

 

 

                                                          РАЙОНЕН СЪДИЯ: