О П Р Е Д Е Л Е Н И Е №

 

          Районен съд гр. Левски в закрито заседание на  _двадесети юни_ две хиляди и осемнадесета година в състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

изслуша докладваното от съдия Манолова ч.гр.д. №_438_ по описа за _2018_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е по чл.127, ал.2 от СК.

В РС - Левски е постъпила молба, подадена от Д.С.М., с адрес: ***, чрез адв. Анатоли Антонов от АК Разград, срещу  Н.А.Р. с адрес: ***.

С писмена молба, депозирана на 19.06.2018 г., процесуалният представител на ищеца по гр.д.№438/2018 г. адв. ********** е заявил пред съда, че оттегля исковата претенция по посоченото дело и моли производството по делото да бъде прекратено.

 Въз основа на така подадената молба, съдът намира, че е десезиран от правния спор, поради оттегляне на исковата молба по чл.127, ал.2 от СК.

Съдът, като взе предвид, че оттеглянето на молбата може да бъде направено до приключване на първото по делото заседание, без съгласието на ответника, както и че молбата за оттегляне е депозирана преди това заседание, намира молбата за основателна.

Водим от гореизложеното, съдът:

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д.№438/2018г. по описа на Районен съд - Левски, образувано въз основа на искова молба с правно основание чл.127, ал.2 от СК, подадена от Д.С.М., с адрес: ***, чрез пълномощника адв. ****** от АК *********.

          ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване на производството по делото подлежи на обжалване пред ПЛЕВЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД в едноседмичен срок от връчването му на страните.

 

 

                                                          РАЙОНЕН СЪДИЯ: