Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

 

гр.Левски, 25.06.2014 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски, І-ви граждански състав, в публичното заседание десети юни през две хиляди и четиринадесета година в състав:

 

                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

 

при секретаря И.П. като разгледа докладваното от съдията ПАНЧЕВА гр.д. №195 по описа за 2014 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

***********************************************************

Водим от горното, съдът

 

Р         Е         Ш           И:

 

ДОПУСКА промяна в собственото име на Н.Е. с ЕГН **********, родена на *** година в * от майка А.А. и баща З.Е., с което е записана в Акт за раждане №* *** от Н.  на Н..

РАЗПОРЕЖДА длъжностното лице по гражданското състояние   при община Левски, област Плевен да отрази промяната в акта за раждане на молителя и регистъра на населението.    

ПРЕПИС от решението по настоящето дело да се изпрати на Длъжностното лице по гражданското състояние Община гр.Левски, област Плевен за отбелязване на промяната в акта за раждане и записа в Национална база данни “Население“, за отбелязване на промяната в регистрите на населението – личен регистрационен картон и записа в Национална база данни “Население“, на РС Левски – Бюро Съдимост, на РП – Левски и Плевен и на Кметството *.

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: